Prázdniny v pohybu 2024

07.07.2024

Další ročník velmi oblíbeného sportovního kempu příměstského typu je tady! Prázdniny v pohybu začínají 15. července 2024. Připravili jsme pro vás čtyři turnusy plné báječného programu pro malé i větší sportovce. Tým nadšených instruktorů a instruktorek je připraven na start a my už se moc těšíme na zahájení.

Pořadatelé a místo konání

Prázdniny v pohybu s Liborem a Terkou a Elitavers - Sportovní akademií Jihlava

Základna je tradičně v Lezeckém centru v Jihlavě
Video cesta autem na základnu 
Cesta pěšky 

ÚKOLY PRO ÚSPĚŠNÝ VSTUP NA PRÁZDNINY V POHYBU 2024

  1. Seznámení s Provozní řád Prázdnin v pohybu 2024 a další pokyn
  2. Vyplnění dotazníku online - přijde na email před startem kempu
  3. Vzít si sebou - boty na ven a boty do tělocvičny, flašku na pití, lžičku a krabičku na svačinu, pokrývku hlavy, kartičku zdravotní pojišťovny - stačí ofocená, možno si na základně nechat náhradní věci na převlečení, batůžek
  4. Na základně první den vyřídíme nezbytné věci v co nejkratší době - nebudeme zde nic podepisovat, vše je potřeba vyplnit online dopředu
  5. Prosíme, aby jste se v prostoru základny nezdržovali déle, než je nezbytně nutné, toto předpokládáme u menších dětí, větší děti si vše zařídí sami
  6. S dětmi máme bohaté zkušenosti a někdy se jim do nového prostředí nechce a neradi se loučí s rodiči, a trošku si pobrečí, ale to je normální a nám to nevadí, děti si vezmeme a dáme jim čas na rozkoukání - přátelské prostředí - vše zvládneme
  7. Děkujeme za spolupráci 

Další informace 

  1. Scházíme se 7:00 – 8:00 ráno
  2. Děti odchází domů 16:00 – 16:30 odpoledne
  3. Program kempu zahrnuje sportovní a volnočasové aktivity, které jsou přizpůsobeny počtu a věku účastníků (4–14 let), aktuálnímu počasí a nepředvídatelným událostem
  4. Stravování zahrnuje svačinu (dopoledne a odpoledne), oběd a pitný režim po celý den. Bezlepkovou dietu neposkytujeme. 
  5. Děti by neměly nosit cennosti, šperky ani větší finanční obnosy. Organizátor nezodpovídá za ztrátu věcí.
  6. Děti nesmí být v den nástupu ani během pobytu nemocné. Rodiče jsou povinni být k zastižení na uvedeném mobilním čísle a informovat o zdravotním stavu dítěte. 

Termíny

Kemp se bude konat v těchto termínech:

  1. turnus: 15. - 19.7.2024
  2. turnus: 22. - 26.7.2024
  3. turnus: 29.7. - 2.8.2024
  4. turnus: 5. - 9.8.2024

Storno Podmínky

  • Více než 60 dní předem: vrácení 80% ceny.
  • 60 až 30 dní předem: vrácení 50% ceny.
  • Méně než 30 dní předem: vrácení 0% ceny.
  • Při získání náhradníka vrácení plné ceny.

Ahoj léto!

Vítejte na Prázdninách v pohybu 2024, kde se sny malých i větších sportovců stávají skutečností! S hrdostí vás zveme na náš jubilejní desátý ročník. Naše programy nejsou jen o sportu, ale o vytváření nezapomenutelných zážitků, rozvoji dovedností a posilování zdraví v přátelském a podporujícím prostředí.

Vítejte na Prázdninách v pohybu 2024, kde se sny malých i větších sportovců stávají skutečností! S hrdostí vás zveme na náš jubilejní desátý ročník. Naše programy nejsou jen o sportu, ale o vytváření nezapomenutelných zážitků, rozvoji dovedností a posilování zdraví v přátelském a podporujícím prostředí.

Chci vyzdvihnout rodiče, kteří své děti přihlašují na naše kempy, protože tím podporují jejich aktivní a smysluplné trávení času. Díky vám mohou děti objevovat nové dovednosti, získávat sebevědomí a navazovat cenná přátelství.

Obrovské díky patří našemu úžasnému týmu instruktorů a instruktorek. Tito nadšení a talentovaní profesionálové nejsou jen trenéři, ale také průvodci, vzory a motivátoři, kteří inspirují děti k dosažení jejich nejlepších výkonů a k radosti ze sportu.

U nás má místo každý, kdo chce dodržovat pravidla a učit se novým dovednostem spolu s kamarády sportovci. Společně tvoříme prostředí, kde se děti cítí vítány a ceněny, kde vládne přátelská atmosféra a kde se důsledně dodržují pravidla fair play. Jsme odhodláni dětem poskytnout nejen trénink, ale i vzpomínky, které si ponesou celý život.

Připojte se k nám a zažijte s námi léto plné pohybu, radosti a nezapomenutelných okamžiků. Těšíme se na všechny sportovce a věříme, že si letošní Prázdniny v pohybu užijete na maximum!

Libor Kuchyňa - CEO Prázdnin v pohybu 2024